0
Fudbal

Simone Inzagi (FOTO: Twitter/ Inter)

INZAGI PRED SUSRET SA BENFIKOM: ‘Izazovna utakmica!’

Objavljeno: 03.10.23 u 15:10

Italijanski stručnjak oprezan.

Fudbaleri Intera večes od 21 čas na legendarnom stadionu ‘Đuzepe Meaca’ dočekuju Benfiku u okviru drugog kola Lige šampiona. Trener ‘nerouazura’ Simone Inzagi rekao je pred ovaj duel ih očekuje izaovna utakmica i da je portugalski gigant ekipa koja igra intezivno.

-Biće to izazovna utakmica, pred nama je ekipa koja igra veoma intenzivno i koja je osvojila superkup. Dobro se poznaju jer već dve godine imaju istog trenera. Izgubili su prvi meč Lige šampiona, nakon nekoliko minuta ostali sa 10 igrača i uprkos tome su imali mnogo prilika i zaslužili još jedan gol. Salcburg je strašan tim sa mnogo mladih igrača. Biće to veoma izjednačena grupa i videli smo iz prve ruke koliko su Španci konkurentni – naveo je.

Zadovoljan je zalaganjem svojih igrača.

-Sviđa mi se kako se momci zalažu. Svi učestvuju i  žele da me dovedu u poteškoće da izborim mesto na terenu. Imali smo dosta vremena da treniramo u povlačenju, ali sada ima mnogo dosta mečeva Oni dolaze iz pobede protiv Porta, a mi smo pobedili u Salernu. Uvereni smo da možemo da odigramo odličan meč. Zadovoljan sam formom i obećavamo da ćemo uvek dati sve i pobediti u što više utakmica  – istakao je Inzagi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter