0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

DRAGIŠA BINIĆ „PECNUO“ ZVEZDINE STRANCE: „Vuku se po terenu, kao da su silom naterani da igraju ovde“!

Objavljeno: 03.10.23 u 09:50

Bivši srpski fudbaler govorio o važnosti meča protiv Jang Bojsa

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 21 čas dočekuju ekipu Jang Bojsa u okviru meča drugog kola grupne faze Lige šampiona. Srpski tim je na premijeri pružio solidan otpor aktuelnom prvaku, Mančester sitiju ali je na kraju pretrpeo poraz 1:3.

Predstavnik Švajcarske je istim rezultatom poražen od Lajpciga. Ova utakmica će biti veoma bitna za obe ekipe a toga je svestan i član čuvene Zvezdine generacije 1991. Dragiša Binić.

Nekadašnji reprezentativac govorio je uoči utakmice o tome šta fudbaleri „crveno-belih“ moraju bolje da rade kako bi došli do pozitivnog rezultata. Binić nije štedeo reči kada su stranci u pitanju, koji po njegovom mišljenju, ne trče dovoljno.

Zvezda nikad nije znala da se brani već uvek igrala na gol više, stoga očekujem da odbrana valjano odradi deo posla, napadači dovoljno drže dubinu i ne dozvole da Švajcarci loptu lako iznesu i udare na poslednju liniju. Moraće i mnogo više da pretrče, pogotovo stranci. Pojedini se vuku po terenu, meni čini kao da su silom naterani da igraju… ovde! – rekao je Binić za „Sportski žurnal„.

Kada su ga upitali na koga misli, Dragiša je odgovorio:

Na ove gore… napadače.

 

Standings provided by Sofascore
8
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter