0
Fudbal

FOTO: Starsport

‘DELIJE’ PORUČILE: ‘Pozivamo sve zvezdaše da ne kasne na Jang Bojs zbog…’

Objavljeno: 03.10.23 u 13:50

‘Da damo sve od sebe i motivišemo igrače kako to mi umemo i znamo!’

Tim iz Ljutice Bogdana sutra od 21 čas na stadionu ‘Rajko Mitić’ dočekuje Jang Bojs u okviru drugog kola Lige šampiona.  Povodom toga najvatrenije pristalice šampiona Srbije izdale su saopštenje gde pozivaju navijače da dođu u što veće broju.

 -Pozivamo sve zvezdaše i “delije”, da u sredu dođu ranije na stadion, kako bi od prvog minuta ceo stadiom bio pun i kako bi od prve sekunde utakmice bili vetar u leđa našem timu sa 100% svoje snage! Takođe, pozivamo sve da budu na svojim mestima kada igrači budu izlazili na teren pred početak, kako bi svi uzeli učešće u novom spektaklu koji se sprema. Da damo sve od sebe i motivišemo ih kako to mi umemo i znamo! – poručuju.

Takođe, dan kasnije košarkaši Crvene zvezde u ‘Štark areni’ odmeriće snage sa Asvelom u prvom kolu Evrolige od 19 časova, pa su popularne ‘Delije’ pozvale da arena bude puna.

U četvrtak naš klub igra od 19 časova prvu Evroligašku utakmicu, protiv Asvela u Areni. Ovo je takođe jako bitna utakmica za Zvezdaše i Arena mora biti puna! Sreda – 21 čas – Marakana – dođi na vreme! Četvrtak – 19 časova – Arena – mora biti puna! – ističu u saopštenju.

 

10
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter