0
Domaći fudbal

FOTO: FK Novi Pazar

BOMBA U NOVOM PAZARU: Klub iz grada na obali Jošanice posle Ljajića i Šćepovića doveo igrače Fenerbahčea! (VIDEO)

Objavljeno: 03.10.23 u 21:55

Ozbiljno napadaju Evropu

Fudbalski klub Novi Pazar predstavio je dva nova pojačanja koja bi mogla da unesu svežu energiju u tim. Štoper Omar Fajed i mladi vezista Đinho Đo stigli su na jednogodišnje pozajmice iz turskog giganta Fenerbahčea.

Omar Fajed, mladi reprezentativac Egipta rođen 2003. godine, izrazio je svoje uzbuđenje zbog dolaska u Novi Pazar.

Srećan sam što sam ovde. Zahvaljujem svima na srdačnom dočeku. Očekujem da steknem igračko iskustvo kroz utakmice. To što sam došao u Novi Pazar da igram i što sam video, velika je stvar za mene i početak jednog novog poglavlja u mojoj karijeri – rekao je Fajed.

Njegov novi saigrač Đinho Đo takođe je stigao iz Fenerbahčea, a iako još nije imao priliku da zaigra sa njim na terenu, Fajed je izrazio zadovoljstvo zbog prisustva Đoa u timu.

Generalni sekretar Pazaraca, Fikret Međedović, pohvalio je Fajeda i izrazio nadu da će postati ključni igrač u timu, uporedivši ga sa bivšim igračem Slobodanom Rubežićem koji je ostavio značajan trag u klubu. Novi Pazar se trenutno nalazi na 11. mestu u Superligi Srbije sa 10 bodova i nestrpljivo očekuje sledeći meč protiv Vojvodine.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK Novi Pazar (@fknovipazar_official)

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter