0
Košarka

FOTO: Twitter/@ATLHawks

BOGDANOVA IZJAVA SE NEĆE SVIDETI NAVIJAČIMA PARTIZANA: „Volim Atlantu, nadam se da ću ostati tu do kraja karijere“!

Objavljeno: 03.10.23 u 10:20

Srpskom košarkašu se očigledno sviđa u Americi

Košarkaš Atlante i reprezentativac Srbije, Bogdan Bogdanović, govorio je na danu za medije o letu koje je proveo sa reprezentacijom kao i očekivanjima o predstojećoj sezoni.

Iako je puno puta isticao da bi voleo jednog dana da se vrati u Partizan, „Bogi“ je i više nego zadovoljan u Atlanti. On je čak istakao da bi voleo da završi karijeru u ovom klubu.

Ovo je prvi tim još od Partizana da sam ostao četiri godine. Jako sam uzbuđen zbog onoga što sledi, raduje me što sam ovde. Nisam znao mnogo o Atlanti kada sam dolazio, sada kada odem u Srbiju, počinje da mi nedostaje. Volim da budem ovde i nadam se da ću ostati u ekipi do kraja karijere.

 

 

Sjajni šuter je istakao koliko benefita je imao ovog leta zbog nastupa na Svetskom prvenstvu, gde je sa svojom zemljom napravio veliki uspeh, osvojivši srebrnu medalju.

Nisam bio u optimalnom stanju ranijih godina kada je trening kamp u pitanju. Na primer, da me je neki klinac pozvao na basket, ne bih mogao odmah da izađem na teren. Trebalo bi mi barem pola sata da se istegnem i zagrejem, sada to mogu bez problema. Pomoglo mi je što sam igrao na Svetskom prvenstvu i uvek volim da igram za Srbiju – zaključio je Bogdan.

Nova sezone NBA lige kreće 25. oktobra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter