0
ATP

FOTO: Instagram/Screenshot

ANALITIČAR GOVORIO O „GOAT“ TRCI: „Nadalova izjava me nije iznenadila, Đoković je najbolji u istoriji“!

Objavljeno: 03.10.23 u 08:50

Amerikanac izneo svoj stav o najboljem teniseru svih vremena

Španski teniser i osvajač 22 Grend slema, Rafael Nadal, dao je nedavno intervju za domaće medije, gde je otvoreno govorio o svojoj povredi i Grend slem trci sa Novakom Đokovićem, svojim najvećim rivalom.

Bik sa Majorke“ je optužio Novaka je da preopterećen rekordima i da bi za njega bila ogromna frustracija da nije oborio rekord po broju najvećih turnira u „belom sportu“. To je podiglo dosta prašine, zbog čega su mnogi fanovi širom sveta rekli da je zavidan.

Sada se na ovu temu oglasio i teniski analitičar, Gil Gros, koji je u svom najnovijem videu izneo svoje mišljenje o Rafinoj izjavi i o trci za najboljeg tenisera svih vremena.

 

 

Rafa je praktično rekao da je Đoković najbolji u istoriji. On je jasno rekao da su brojevi jasni. Citiraću ga: „Mislim da je uz sve titule Đoković najbolji u istoriji i da tu nema rasprave.

– Mislim da nemam šta tu mnogo da dodam. To je ono što sam očekivao da će reći. Teško je reći nešto drugo i nešto više iz Rafine pozicije. Na kraju svega, šta je mogao da kaže… Recimo: „Šta bi se desilo da su dva Grend slema na šljaci?“. To bi sigurno bilo veoma gorko i škakljivo, a Nadal nije takav. Zato, nisam iznenađen komentarom i ništa nije revolucionarno rečeno – zaključio je Gros.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter