0
E-sports

FOTO: Instagram/@roksaa22

SRBIN ODBIO DA IGRA PROTIV tzv. KOSOVA: „Obraz ispred novca“! (FOTO)

Objavljeno: 02.10.23 u 11:45

„Rekao bih svašta ali bolje je ćutati“ – rekao je srpski predstavnik

Jedan od najboljih igrača „E Football-a„, Marko Roksić, povukao se sa kvalifikacionog turnira za Evropsko prvenstvo. Srbin se odlučio na ovakav potez pošto nije želeo da igra protiv predstavnika tzv. Kosova.

Marko je prvog dana u svojoj grupi imao perfektan učinak od 5 pobeda iz isto toliko mečeva. Ipak, kada je video da mu sledi duel protiv predstavnika tzv. Kosova, popularni „Roksa“ izabrao je srce ispred novca.

On se potom oglasio i putem društvenih mreža, gde je istakao da je izgubio šansu da ode na završni turnir u Rijadu.

 

 

Posle dugo razmišljanja odlučio sam da ne igram. Niko nikada nije igrao ovakvu utakmicu, pa ne bih da ja budem prvi. Ostao sam bez direktnog plasmana u Rijad, šta je tu je. Rekao bih još svašta, ali je bolje ćutati.

Posle dve godine u kojima sam bio na svakom takmičenju u Evropi, sada sam odlučio da se povučem. Svrstali su me u istu grupu sa Kosovom, koje je deo Srbije i uvek će biti. Prvog dana sam bio savršen, sa pet pobeda – stoji u tekstu pod naslovom „Obraz ispred novca„.

Roksić je već bio šampion Evrope u dresu Srbije, dok se igrica još uvek zvala PES.

66
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter