0
Košarka

Luka Mitrovic during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague Media Day at Aleksandar Nikolic Hall on September 26, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SJAJNO JE ŠTO ĆU BITI OKRUŽEN VRHUNSKIM IGRAČIMA: Mitrović otkrio šta je jezgro ludila, ali i kome se najviše divi! (VIDEO)

Objavljeno: 02.10.23 u 18:16

Najambicioznije Zvezda od kako je on u klubu.

Luka Mitrović će još jednu sezonu provesti u crveno-belom dresu, a za klupsku televizuju govorio je o brojnim temama.

Stigla su velika imena i izuzetno sam uzbuđen što ću igrati okružen takvim igračima. Nekima od njih, pre svega Milošu Teodosiću i Nemanji Bjelici, sam se divio gledajući ih kroz reprezentaciju, sada smo na istoj strani. Želja i motivacija su na visokom nivou„, rekao je Mitrović.

Novi ugovor je potpisao nekadašnji kapiten.

Ovo će mi biti osma godina u Zvezdi. Motivacije nikad nije manjkalo, uvek će biti želje i gladi za pobedama i trofejima, jer igrate u svojoj kući, pred svojom porodicom prijateljima. Beograd doživljavam kao svoj grad, iako nisam rođen ovde. To ima čar koju nema igranje za bilo koji drugi klub. Pregovori nisu dugo trajali. Kada smo se usaglasi oko nekih stvari i kada sam video sa kakvim ambicijama Zvezda ulazi u ovo sezonu, kakvi igrači dolaze, nije bilo prevelikog razmišljanja„.

Pratim fudbal, posebno englesku Premijer ligu, a Fantazi igram 11-12 godina. Nema Džonija  i Šegija, sa njima je bio nukleus Fantazi ludila. I bez njih pokušavamo da održimo taj hajp. Njih dvojica su utihnuli jer sam bolje počeo sezonu, ali ne sumnjam da će se javiti kada bude prigodan momenat za to„, zaključio je Luka Mitrović u dobrom raspoloženju.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter