0
Košarka

FOTO: Twitter/@RMBaloncesto

KAMPACO „ZAPRETIO“ RIVALIMA: „Opasni smo na svim pozicijama“!

Objavljeno: 02.10.23 u 08:50

Argentinac pleni samopouzdanjem nakon pobede nad velikim rivalom

Košarkaši Reala savladali su sinoć na svom parketu ekipu Barselone rezultatom 86:79 i tako došli do druge pobede u „El klasiku“ ove sezone. Izabranici Ćus Matea su isto to uradili pre samo dve nedelje u polufinalu Superkupa Španije.

Jedan od najboljih pojedinaca na meču, bio je doskorašnji plej Crvene zvezde, Fakundo Kampaco. Sjajni Argentinac je upisao 15 poena i 5 asistencija. Popularni „Faku“ bio je vidno zadovoljan partijom svoje ekipe, istakavši da će biti opasni po svakog protivnika.

Bio je to jedan veoma solidan nastup. Dobro smo počeli, ali smo potom imali uspone i padove. U trećoj četvrtini smo im dozvolili mnogo poena sa linije penala. Pobeda u “Klasiku” uvek donosi poseban značaj, a ja sam veoma zadovoljan. Imamo dobru atmosferu i opasni smo na svim pozicijama – izjavio je Kampaco.

 

 

Kraljeviće“ sada očekuje start Evrolige a aktuelni vicešampion Španije gostuje protiv ekipe Baskonije u petak od 20 časova i 30 minuta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter