0
Fudbal

FOTO: FSS

DVA ZNAČAJNA POJAČANJA ZA ORLOVE: Reprezentacija u budućnosti može da računa na ova dva imena!

Objavljeno: 02.10.23 u 17:10

Pojačaće konkurenciju za dres reprezentacije.

Reprezentacija Srbije će imati dva pojačanja u narednom periodu, jer su dva igrača odlučila da će da nose dres naše zemlje, uprkos ponudama nekih drugih država.

Naime, pomenuti igrači su Aljoša Vasić, fudbaler Palerma rođen u Italiji 2002. godine, odnosno Mihailo Stevanović, prvotimac Sent Galena, takođe generacija igrača tima sa Sicilije.

Naime, Vasić je već igrao za u21 selekciju Orlova, ali je pored toga imao ponude Italije i BiH, dok je Stevanović igrač koji je fudbalsku karijeru uglavnom proveo u Švajcarskoj, čiji dres je već nosio u mlađim selekcijama.

– Priznanje i čestitke za uspešan poduhvat direktora Nikole Lazetića, selektora Dušana Đorđevića i tim menadžera Nemanje Smiljanića, koji su uložili veliki napor da talentovani igrač bude deo tima mlade reprezentacije za predstojeće važne utakmice protiv Severne Irske i Engleske – stoji u saopštenju FSS.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter