0
AdmiralBet ABA Liga
Danilo Anđušić

FOTO: STARSPORT

ANĐUŠIĆ IMITIRAO ĐOKOVIĆA: „Svidelo mi se kad je Novak to uradio!“

Objavljeno: 02.10.23 u 22:55

Danilo je odigrao jednu izvanrednu utakmicu

Košarkaši Partizana započeli su novu sezonu ABA lige ubedljivom pobedom protiv Mornara rezultatom 110:78. U ovom trijumfu istakao se Danilo Anđušić, postigavši 23 poena uz savršen šut za tri poena – pet od pet. Nakon utakmice, Anđušić je izrazio zadovoljstvo pobedom i istakao važnost početka sezone.

Jedva smo čekali da počne sezone i mi se ne razlikujemo od drugih. Jako je bitno da smo počeli pobedom. Igrali smo jako dobro odbranu, malo smo pali u nekom momentu, ali brzo smo se podigli. Jako je bitno da imamo sampouzdanje za sve ono što tek sledi.

Upitan o svojoj savršenoj šuterskoj partiji, Anđušić je skromno odgovorio:

Uvek može bolje, tako da… Bilo je dobro, tako da, da zaboravimo ovu utakmicu i okrećemo se ka sledećoj utakmici, to je najbitnije.

Zanimljivo je bilo i Anđušićevo slavlje nakon jedne trojke, gde je kopirao Novaka Đokovića spuštanjem „slušalice“.

Podigao sam slušalicu, jedan čovek iz prvog reda je dobacio, ajde trojka za mene, onda sma proslavio kao Novak, mnogo mi se svidelo kad je pobedio Amerikanca, svidela mi se proslava i moraću da je koristim češće.

Govoreći o raspodeli minuta u timu, Anđušić je istakao važnost doprinosa svakog igrača:

Jako je bitno da svi delimo minute, svako na svoj način da doprinese pobedama, to je najvažnije, zbog toga smo tim i zato smo pravili takve rezultate kakve smo, to nam je cilj ove godine, da svako doprinese najviše moguće i verujem da će biti tako.

Kao zaključak, Anđušić je pohvalio timsku pripremljenost:

Dobro smo radili, hvala Bogu nema povreda, želim nam svima i klubovima i svima, da ima što manje povreda, da prođe kako treba, mi smo spremni, tako da… To se vidi na nama, dobro smo radili i pokazaćemo to na utakmici.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter