0
Domaći fudbal

Players of Radnicki 1923 ilustracija illustration during the Mozzart Super Liga 2022/2023 Play Off match between Partizan and Radnicki 1923 Kragujevac at stadium FK Partizan (JNA) on May 14, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ŽELEZNIČAR NA DNU SUPERLIGE: Radnički pobedom u Pančevu zamenio mesta sa domaćinom!

Objavljeno: 01.10.23 u 20:33

Oba tima čeka paklena borba za opstanak

Prva sezona Železničara iz Pančeva u Superligi počela je sa žestokim izazovima, a pogotovo nakon što su danas doživeli poraz od ekipe Radničkog iz Kragujevca. Rezultat 0:2 (0:1) ostavlja Železničar na poslednjem mestu na tabeli domaćeg prvenstva.

Radnički je poveo već u 7. minutu golom Činedua na asistenciju Sahlija, što je bilo ogromno olakšanje za goste iz Kragujevca. Iako je Železničar pokazao hrabrost i upornost tokom utakmice, nisu uspeli da izjednače rezultat. Umesto toga, dupliranje vođstva za Radnički dogodilo se u 82. minutu, kada je Bevis iskoristio pas Jovanovića i definitivno rešio ovaj susret.

Radnički sada ima šest bodova i nalazi se na pretposlednjem mestu na tabeli, dok je Železničar sa samo četiri boda iz devet kola sada na poslednjem mestu, sa samo jednom pobedom i remijem.

Ranije danas, Javor je ostvario pobedu na gostovanju Radniku u Surdulici rezultatom 0:1, čime su se pomerili ka sredini tabele, dok se Železničar suočava sa izazovima i traži način da se izvuče iz teške situacije u kojoj se trenutno nalazi u Superligi.

Standings provided by Sofascore
2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter