0
Košarka

FOTO: Twitter/Panathinaikos BC

ŠOK U GRČKOJ: Ergin Ataman ovim potezom iznenadio sve!

Objavljeno: 01.10.23 u 09:10

Nije mu baš prijalo ovo.

Košarkaši Panatinaikosa poraženi su od Olimpijakosa rezultatom 75:51 u okviru grčkog super kupa i tako otvorili novu sezonu. Trener ‘zelenih’, Ergin Ataman nije se pojavio na konferenciji za štampu nakon ovog susreta, a razlog takve odluka je bolest turskog stručnjaka. Umesto njega govorio je njegov pomoćnik Savas Kamperidis.

-Olimpijakos je očigledno pobedio na fer i pošten način. Način na koji smo ušli u utakmicu nije bio onakav kakav je trebalo da bude. Olimpijakos je dominirao, potpuno nas je izbacio iz ritma. Promašili smo i nekoliko slobodnih bacanja. Sve ovo je izvršilo pritisak na ekipu i tako smo završili sa katastrofalnim prvim poluvremenom – istakao je on.

Dodao je da je bilo teško vratiti se.

-Timu je bilo teško da se vrati. Pokušali smo, pronašli smo šut, ali je bilo teško. Tim je u obavezi da svaki loš rezultat prevaziđe i okrene se narednoj utakmici. U petak ponovo igramo protiv Olimpijakosa, cilj nam je da pobedom otvorimo sezonu u Evroligi – naveo je Kamperidis.

Panatinaikos već u petak ima šansu za popravni pošto će u prvom kolu Evrolige odmeriti snage sa ‘crveno-belima’, dok sezona u domaćem šampionatu startuje 09. oktobra protiv Marusa.

1
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter