0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

PERIŠIĆ DOBRO PAMTI PROŠLI DUEL SA PARTIZANOM: ‘Protiv njih se igra do kraja!’

Objavljeno: 01.10.23 u 11:15

‘Teško je nameštati tim za jednog rivala, pa za par dana za novog; sve su to različite pripreme.’

Danas od 17 časova podno Bagdale sastaće se fudbaleri Napretka iz Kruševca Partizana u okviru desetog kola Mozzart Bet Superlige Srbije. Strateg ‘čarapana’, Dragan Perišić izneo je svoja očekivanja pred ovaj duel i poručio da su da se dobro seća meča protiv ‘crno-belih’ po zaleđenom terenu i kada su nezasluženo izgubili.

-Dobro se sećam duela po zaleđenom terenu prošle sezone kada Napredak nije zaslužio poraz, a izgubio je iz jedine iole opasnije akcije Partizana – istakao je on.

Dodao je da ih je ova pauza malo poremetila.

-Neplanska pauza dovela nas je do odlaganja dva duela i evo već dve nedelje smo bez takmičarskog meča. Najpre smo se spremali za meč protiv Čukaričkog, onda za susret protiv TSC-a, pa putovali do Subotice u karantin i morali posle ručka nazad. Nespecifična situacija i jako kompleksna, s obzirom na to da je teško nameštati tim za jednog rivala, pa za par dana za novog; sve su to različite pripreme – nastavio je.

Rekao je da su gubili bodove gde nisu zaslužili i pozvao navijače da dođu u što većem broju.

-Surovo smo kažnjavani do sada, gubili smo bodove tamo gde nismo zaslužili, ali uvek govorim da se i za sreću moraš potruditi više. Igramo protiv Partizana, ali kod kuće i želimo pobedu i da na pravi način podignemo formu. Novajlije bi trebalo da pokažu da su prava pojačanja, a samo rezultat stvara grupu i imamo lepu priliku za iskorak, kao i to da protiv kvalitetnog rivala pokažemo nove stvari. Nadam se, dodatno motivisani sa tribina – naveo je trener Napretka.

Osvrnuo se na prethodne mečeve.

-Nisam zadovoljan sa prvih pola sata meča u Novom Pazaru, od tog trenutka smo za sve dalje prikazano na terenu zaslužili bar remi. Oni su nam iz dva šuta iz daljine dali dva gola i sve mi je to mnogo ličilo na uvodna kola, kad smo praktično iz nekoliko udaraca protivnika izgubili sijaset bodova. Jedino merilo u fudbalu je rezultat i samo on nas može voditi bliže plej-of zoni – jasan je.

Dotakao se igračkog kadra.

-Svaki od novalija doneo je nešto posebno, to se vidi na treningu, u ambijentu, u konkurenciji. Sada je cilj da u detaljima budemo što kvalitetniji, da igrači stvore nove navike. A kada iz toga izađu konstantnost i liderstvo, bićemo mnogo sigurniji i čvršći. Imam dobar osećaj za ovu ekipu, želim da već protiv Partizana pokažemo mnogo toga – objasnio je Dragan.

Kazao je da se protiv Partizana igra do kraja kao što je i dosadašnji deo šampionata i pokazao.

-Protiv Partizana se, kao i uvek, igra do kraja, to je pokazao i ovaj šampionat. Nije važno ko vodi već ko pobedi. To pokazuje karakter ekipe. Zato mi moramo da obratimo pažnju na svakog njihovog fudbalera, ali, verujte, neće ni njima biti lako u Kruševcu. Mi imamo igrače koji su mnogo puta igrali protiv Partizana, a niko od nas nije zadovoljan stanjem na tabeli – zaključio je Perišić.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter