0
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Napredak and Partizan at stadium Mladost Krusevac on October 01, 2023 in Krusevac, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DANAS ZA GROBARE NIJE BILO STRESA: Partizan napokon do rutinske pobede! (VIDEO)

Objavljeno: 01.10.23 u 18:51

Velika borba je viđena pod Bagdalom.

Partizan je u sjajnoj seriji rezultata, a želi da je nastavi u Kruševcu, gde mora da savlada tradicionalno nezgodan Napredak, a Igor Duljaj je ponovo izveo najjači mogući sastav, dok će domaći tim pokušati da ostvari što bolji rezultat.

Na kraju meča rezultat na semaforu jeste 0:2.

Celo kolo je u senci tragedije u Banjskoj koja se odigrala prošlog vikenda, a najvatreniji navijači crno-belih su razapeli transparent na kome piše.

„Čuj narode svi skinite kape, pomen da činim vitezovima našega naroda“ – stoji na dva banera, dok na velikom transparentu takođe piše.

„Večna slava stradalima u Banjskoj“.

during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Napredak and Partizan at stadium Mladost Krusevac on October 01, 2023 in Krusevac, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

 

U prvih 15 minuta igre, glavna figura meča je Aldo Kalulu, koji je imao dve fanstatične prilike, ali mreže još uvek miruju. Potom su crno-beli još dodali gas, i stvorili su veliki broj prilika, ali ipak izostala je realizacija ispred gola domaćih.

S druge strane jedinu pravu šansu su gosti imali nakon kiksa Stojkovića, ali Bastajić nije mogao da uputi udarac nakon odličnog posavljanja Jovanovića.

Ipak, da mreže ne miruju, postarao se upravo Kalulu u drugom minutu nadoknade, jer je nakon centaršuta Belića došao do zasluženog pogotka.

U prvom delu drugog poluvremena nije viđeno previše uzbuđenja, iako su gosti nastavili sa inicijativom. ipak do promene rezultata nije dolazilo, sve do 15 minuta pre kraja, nekako su uspeli da crno-beli preko Savića koji je postigao autogol da dupliraju prednost i otklone sve dileme.

Partizan je tako prvoplasirani tim na tabeli, sa dva boda više od pratećeg TSC-a, dok je Napredak ostao na svega sedam bodova i moraće spas da traži u narednim mečevima.

Standings provided by Sofascore

 

5
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter