0
Fudbal

FOTO: Twitter/Udinese Calcio

SAMARDŽIĆ PORUČIO: ‘Ako neko želi da me dovede moraće sa njim da razgovara!’

Objavljeno: 30.09.23 u 12:50

‘Ne plašim se ničega.’

Fudbaler Udinezea i reprezentativac Srbije, Lazar Samardžić je u razgovoru za italijanske medije pričao o neuspelom transferu u Inter. Međutim, bez obzira što je praktično gotov posao propao, on ne žali mnogo za propuštenim, jer se na ‘Dačija Areni’ oseća odlično.

-Znam šta se desilo, ali sada je to gotova priča i ne želim više da pričam o tome. Ja sam neko ko misli pozitivno, Udineze je odličan tim, organizovan klub, i ostanak ovde još jednu sezonu za mene je savršen izbor. Želim da ovde ostvarim ambicije, a posle ćemo videti – naveo je.

Dodao je da se nakon nesupelog posla sa ‘neroazurima’ vratio u Udineze i da je mirno mogao da spava.

-Nisam imao problem. Vratio sam se u Udine i odmah nastavio da treniram. Odigrao sam drugo poluvreme protiv Juventusa na pčetku sezone i naredno kolo u Salernu, gde sam bio i strelac. Bio sam odmah starter – istakao je on.

Većina javnosti je osudila njegov potez da je pohlepan, a reprezentativac Srbije je otkrio da li ga to pogađa.

 -Ne plašim se ničega. Mnogo njih mi je pisalo, video sam te poruke, ali nisam ni na jednu odgovorio – poručio je Lazar.

Nije imao prilike da razgovara sa trenerom Intera, Simoneom Inzagijem.

-Ne, nisam pričao sa njim. Umesto toga vratio sam se u Udine gde mi je trener Sotil rekao da se već pomirio sa tim da će me ubuduće gledati samo na televizoru u dresu Intera i da je srećan što sam ipak ostao – objasnio je on.

Govorio je da još mora da radim na sebi, ali da je spreman za novi iskorak u karijeri.

-Da, naravno, spreman sam za tako nešto. Imam 21 godinu: za dve godine najkasniej ću napraviti taj iskorak, i u glavi i na terenu. Moram još da radim na sebi, na svojoj igri – kazao je.

Na kraju je otkrio koga klubovi moraju da kontaktiraju ako žele pregovore.

-Mog oca – zaključio je Samaradžić.

Podsetimo, Lazar Samardžić je letos bio na pragu prelaska u Inter pošto je igračev agent, Rafaela Pimente je dogovrilo sve uslove sa ‘neroaurizima’, a onda se umešao Mladen Samardžić i pokvario posao.

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter