0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Mega MIS

MEGA SPREMNA ZA NOVU SEZONU: ‘Prvo pa muško’ – Težak meč na startu ABA lige!

Objavljeno: 30.09.23 u 10:50

Košarkaši Mega MIS-a u subotu, 30. septembra, od 18.00, gostuju ekipi Cedevite Olimpije u ljubljanskoj dvorani Stožice, u okviru prvog kola ABA lige za sezonu 2023/24.

Izabranici Marka Baraća su sa pripremama za novu sezonu počeli još 24. jula. Prvi deo su odradili na Mikonosu gde su imali dve provere protiv Univerziteta Južna Kalifornija, potom su odigrali još nekoliko kontronih mečeva u Beogradu pre učešća na Super kupu ABA lige, gde su osvojili peto mesto, dok su u poslednjoj proveri pred start regionalnog takmičenja savladali Tamiš u dvorani Mega Factory.

– Posle završenih priprema i učešća na ABA Super kupu gde smo imali nekoliko odličnih provera, sada nas očekuje i prva utakmica u ABA ligi gde će nam protivnik biti odlična ekipa Cedevita Olimpije. Imaju vrlo kvalitetan i iskusan Evrokup tim sa takođe iskusnim i kvalitetnim trenerom na klupi. U pripremi ove utakmice jedna od najbitnijih stvari je bila da zaboravimo na naš susret na ABA Super kupu u Podgorici i da u Ljubljani možemo da očekujemo potpuno drugačiji tim u odnosu na taj meč. Sada počinje ono najvažnije, a ja svakako verujem da će moja mlada ekipa rasti iz utakmice u utakmicu i da će uz vredan radi i kvalitetan pristup uspeti da ispuni ciljeve koji su postavljeni pred nju’ – rekao je Barać.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter