0
Evroliga

James Nunnally Mathias Lessort Kevin Punter Zach Leday ABA liga, Finale treca utakmica, Crvena Zvezda - Partizan , Srbija, Beograd 18.6.2023 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

LEDEJ PRED START TREĆE SEZONE U ‘CRNO-BELOM’ DRESU: ‘Samo treba da pratimo trenerove smernice!’

Objavljeno: 30.09.23 u 09:22

Osetili su veliko olakšanje.

Partizan je prošle sezone posle nekoliko godina ‘posta’ osvojio ABA ligu i oduševio svoje navijače, a koliko je to značilo samim igračima potvrdio je i sam Zek Ledej:

‘Mnogo smo promenili, doveli smo nove momke i oni donose različite stvari. To što su neki ostali to pomaže. Još je rano i tražimo kontinuitet. Sa treningom će to doći i kako krene sezona i kako budu odmicale utakmice doći će i kontinuitet. Treba da pratimo trenerove smernice, to je samo drugačija grupa igrača. I moramo da radimo na stvarima koje treba da ispravimo. Momci koji su se vratili, u tome je stvar kada se vratiš. Znaš šta trener hoće od tebe. Znaš koja ti je uloga. Naravno, dođeš i igraćeš košarku, ali svako zna šta radi, koje su mu prednosti i koje mane i šta može da uradi za tim. To je dobra stvar kod povratka. Navikli smo da igramo zajedno, niko neće odjednom da šutira trojke kao Stef Kari i znaš te lude stvari. To je ono što radimo, zajedno smo već treću godinu i onda implementiraš grupu novih momaka i dodaš ono što oni donose timu.’ – reči su američkog krilnog centra u razgovoru za Sport Klub.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter