0
Fudbal

FOTO: Twitter/Manchester City

GLAVOBOLJE SA GVARDIOLU: Haland bi lako mogao da promeni sredinu! (FOTO)

Objavljeno: 30.09.23 u 13:40

Najbogatiji već stali u red.

Fudbaler Mančester sitija, Erling Haland stigao je na Etihad 2022. godine iz redova ‘milionera’ u transferu vrednom 60 miliona evra. Međutim, ‘građani’ bi mogli već narednog leta ostati bez svog ‘vikinga’ zbog klauzule u njegovom ugovoru.

FOTO: Twitter/ Manchester City

Naime,  Halandova agentica  Rafaela Pimenta je u ugovoru stavila da on može biti prodat na kraju takmičarske 2023/24 za 200 miliona evra, pošto posle godina dana otkupna cena pada za 20 miliona. Ova cifra neće biti problem kao klubove kao što su Pari Sen Žermen, naravno ukoliko Embape pređe u redove Reala, ali se Perez možda okrene ka Norvežaninu.

Ova činjenica zadaje muke i glavobolje za Pea Gvardiolu, pošto njegov sadašnji poslodavac nije baš vešt kao njegov nekadašnji klub Barselone. Katalonski gigant je čak osmoricu fudbalera zaključio klauzulom od milijardu evra i tako na vreme osigurao svoju budućnost, a trebalo bi uskoro da to učini i sa mladim Lamin Jamalom.

FOTO: Twitter/ FC Barcelona
0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter