0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

DRAGAN ROSIĆ ZA HS: ‘Doprineli smo da Zvezda odigra neubedljivu utakmicu, ponosan sam na svoju ekipu!’ (VIDEO)

Objavljeno: 30.09.23 u 21:45

‘Ovu utakmicu arhiviramo i spremamo se za Napredak, jos jedan mec u nizu koji je za nas biti ili ne biti.’

Večeras su na stadionu ‘Rajko Mitić’ odmerili snage fudbaleri Crvene zvezde i niškog Radničkog u okviru desetog kola Mozzart Bet Superlige Srbije. Tim iz Ljutice Bogdana je odneo pobedu minimalnim rezultatom 1:0, a čovek odluke je bio Mirko Ivanić u 13. minutu. Ponovo su ‘crveno-beli’ pokazali bledu partiju, a izabranici Nikole Trajkovića bez obzira na poraz, ostavili su dobar utisak.

Jedan od onih koji su se istakli na večerašnjem susretu jeste čuvar mreže Radničkog, Dragan Rosić koji je za HotSport pričao o ovoj utakmici.

Odigrali ste jednu veoma hrabru utakmicu protiv Crvene zvezde, nažalost niste imali sreće i doživeli ste poraz minimalnim rezulatom 1:0. Kakvi su tvoji utisci?

DR: Utisci su pozitivni, koliko god bio akcenat na tome da je Zvezda odigrala neubedljivu utakmicu, moram naglasiti da smo u velikoj meri mi doprineli tome.. krivo mi je sto ce se uvek pricati da je zvezda odigrala lose i samim tim se nece dati zasluga nama na prikazanoj borbi. Pretili smo Zvezdi i imali smo situacije u kojima smo mogli i ozbiljnije da ugrozimo njihov gol i da dodjemo do izjednacenja. Ponosan sam na svoju ekipu.

Primio si pogodak posle 279 minuta, što je najbolji učinak od svih čuvara mreže u Mozzart Bet Superligi Srbije. Da li si ponosan na tu činjenicu? Da li ti to daje dodatnu motivaciju?

DR: Steta, iskreno, povezali smo par utakmica bez primljenog gola, i ubedjen sam da smo mogli da nastavimo jos duze da se igrala ta utakmica sa Zeleznicarom u Nisu, ali tragedija koja je zadesila nas narod je bacila fudbal u drugi plan sasvim opravdano, a samim tim i nas niz bez primljenog gola je okoncan jer je sledeca utakmica bila sa crvenom zvezdom na njihovom terenu, gde je jako tesko sacuvati svoj gol. Drago mi je zbog tog ucinka, mogao je to da bude i duzi niz bez primljenog gola, ali zasluga ide celoj ekipi.

Sada sledi analiza za svega pa priprema za okršaj protiv Napetka iz Kruševca? Kakva su tvoja očekivanja od tog susreta?

DR: Nismo zadovoljni, sef je pricao s nama na kraju meca, ne zadovoljavamo se time sto smo izgubili minimalnim rezultatom protiv najbolje ekipe u drzavi, mogli smo vise. Ovu utakmicu arhiviramo i spremamo se za Napredak, jos jedan mec u nizu koji je za nas biti ili ne biti. Navikli smo na pritisak i imperativ pobede, tako da cemo i na tom mecu ici na pobedu, koja bi nam donela mir i sigurniju zonu na tabeli – istakao je Rosić za HotSport.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter