0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

BAHAR GOVORIO NAKON NOVE MLAKE PARTIJE ZVEZDE: Bićemo bolji u sredu, eksperimentišemo sa svakakvim sistemima!

Objavljeno: 30.09.23 u 20:45

Zezda se mučila, ali pobedila.

Crvena zvezda slavila je nakon prilično loše utakmice pred svojim navijačima nad Radničkim iz Niša, a meč je završnem minimalnom pobedom crveno-belih.

Strelac jedinog gola na meču bio je Mirko Ivanić koji je postigao pogodak glavom nakon što je dobro prethodno intervenisao danas sjajni čuvar mreže gostiju, Rosić.

Nakon meča, šef struke šampiona Srbije, rekao je sledeće.

– Moramo da na jednostavniji način završavamo utakmice, jer ovo nije dobro za srce. Mogli smo još golova da postignemo, ali pobede su najbitnije. Kada nisi u najboljoj formi i kada si izgubio prethodnu utakmicu u ligi, bitno je da trijumfuješ kako bi povratio samopouzdanje. Radimo na efikasnosti, probavamo razne sisteme, i to nekada funkcioniše, nekada ne, ali verujem da ćemo u sredu biti bolji. Fokus je sad na Jang Bojsu – počeo je Bahar.
Prokomentarisao je i trostruku izmenu na poluvremenu.
– Ako sam promenio svu trojicu, znači da nisu bili dovoljno dobri. U drugom poluvremenu smo startovali na pravi način, kontrolisali meč i pravili šanse, ali onda sve lošiji, pre svega na presingu. Što se pete izmene tiče, nije bilo potrebe da je pravim, jer sam imao utisak da su svi posvećeni. Nisam želeo nikog da ubacujem na minut, dva.
Razume i to da publika nije u potpunosti bila zadovoljna Zvezdinom igrom.
– Publika je u pravu, moramo da budemo bolji. Znamo i promenićemo to. Hvang je tek došao i želeo sam da odigra 60 minuta, ali je morao da bude na terenu mnogo više i zaista nam je pomogao da pobedimo. Uz Ivanića je bio najbolji. Što se Endiajea tiče, on hoće mnogo, ulazi u šanse, ali mu fali prvenac. Čim bude postigao gol, sve će da krene kako treba. Bori se, i zadovoljan sam trudom.
Naredni izazov crveno-bele čeka u sredu od 21 čas kada ćemo dočekati Jang Bojs.
– Biće drugačije u sredu svakako, to je Liga šampiona. Očekujem pun stadion i pravi spektakl. Svesni smo da moramo da budemo na nivou. Nisam gledao Jang Bojs protiv Sent Galena, jer sam u potpunosti bio fokusiran na Radnički. Sada je vreme da se posvetimo Jang Bojsu – zaključio je Bahar.

 

Ovaj trijumf je prvi nakon gotovo mesec dana, jer su poslednji put crveno-beli slavili nad Novim Pazarom, dok je Radnički izgubio nakon serije nešto boljih rezultata.

Standings provided by Sofascore

 

 

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter