0
Fudbal

Fudbal Super League Season 2020-2021 Partizan v Indjija head coach Savo Milosevic Beograd, 22.08.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ZVANIČNO: Savo Milošević preuzeo kormilo Bosne i Hercegovine!

Objavljeno: 29.09.23 u 11:50

Novi izazov.

Već nekoliko dana unazad se najavljivalo, a danas se obelodanilo. Nekadašnji trener Partizana, Savo Milošević rešio je da uplovi u selektorske vode i od danas je novi izabranik selekcije Bosne Hercegovine. On je jednoglasno izabran na sednici Izvršnog odbora  ovog nacionalnog tima koja je održana od 11 časova.

Milošević će najverovatnije danas bjaviti i spisak igrača na koje će računati na mečevima protiv Lihtenštajna 13. i Portugala 16. oktobra. Ovo je treći selektor ovog nacionalnog tima u ovom kvalifikacijonom ciklusu. Pre njega na klupi BiH sedeli su Faruk Hadžibegović koji je nakon svega četiri susreta dobio ostavku, dok je srpljenje za Meha Kodra bilo još manje, pa je mu je uručen otkaz posle dva meča.

Ovo je srpskom stručnjaku prvi put da će se oprobati u selektorskim vodama, pošto je do sada samo vodio klubove. On je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio Partizan Olimpiju iz Ljubljane.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter