1
Evroliga

FOTO: Starsport

ŠTA OVO TREBA DA ZNAČI? Na Evroliginom sajtu nema Bjelice u Zvezdi!

Objavljeno: 29.09.23 u 21:58

Mnogi su se zapitali šta bi moglo biti u pitanju!?

Razlog za ovakav razvoj situacije leži u izostanku srpskog košarkaša sa ‘media day’ Crvene zvezde.

Njegova odsutnost na tom događaju je rezultat tretmana zbog povrede, koja je kasnije dijagnostifikovana kao ozbiljna povreda. Zbog nje će Bjelica propustiti sam start sezone, iako iza sebe ima vrlo kvalitetno odrađene pripreme.

Ranije, Bjelica i Lazarević nisu bili dodeljeni brojevi na svojim dresovima, ali taj problem je sada rešen. Lazarević je sada ipak zvanično dobio broj 2 na dresu, dok se Bjelica više ne nalazi na spisku igrača.

 

3
6

1 Komentara

  1. Čim sam video da su uzeli Bjelica, bilo mi je jasno da je on sinonim za teške povrede!NAŽALOST!Ima da bude kao i Kuzmić….ništa nismo dobili!Ovakav tip igrača nam,definitivno,nije bio potreban!Kada je u trenažnom procesu,odličan igrač,a ovako…,ima da se vuče cele sezone,da prima platu za ništa i neće biti od nikakve pomoći klubu!Nije licenciran za EL,daj bože da se varam,ali…mrka kapa od ovakvih igrača!KK CZ je postala prihvatni centar za veterane!Raduljica, Kuzmić,Bjelica…ima li kraja našim promašenim transferima,naše propale skaut ekipe?!

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter