0
Extreme

FOTO: Instagram screenshot / Usyk Aleksandr

SPEKTAKL ZA LJUBITELJE BOKSA: Borba veka zakazana za narednu godinu!

Objavljeno: 29.09.23 u 18:33

Čeka nas okršaj dva velikana

Uzbudljivi svet boksa ponovo se uzburkao, jer su dva najpoznatija imena, Tajson Fjuri i Oleksandar Usik, zvanično potpisala ugovor za megdan u superteškoj kategoriji. Prema pisanju britanskih medija, ovaj spektakularni duel biće održan ili krajem decembra ili početkom januara naredne godine, a domaćin će biti Saudijska Arabija.

Očekuje se da će ova borba biti jedna od najvećih u poslednje vreme, s obzirom na impresivne karijere oba boksera. Tajson Fjuri, koji je već najavio borbu protiv Frensisa Nganua u oktobru, sada se suočava sa još jednim izuzetno izazovnim protivnikom, Oleksandrom Usikom, bivšim šampionom u teškoj kategoriji.

Dok su detalji borbe još uvek ograničeni, očekuje se da će ovaj duel privući pažnju širom sveta. Pošto se oba boksera spremaju za svoje sledeće izazove, borba za titulu u superteškoj kategoriji obećava da će biti za pamćenje, uz vatromet udaraca i uzbuđenja koje samo boks može doneti. Pratite ovaj događaj dok se svet boksa priprema za još jedan epski okršaj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter