0
Košarka

Nikola Milutinov (R) and Donatas Motiejunas during the FIBA World Cup 2023 Quarter-Finals match between Srbija and Litvanija at Mall of Asia on September 05, 2023 in Manila, Philippines. (Photo by Starsport.rs ©)

SPANULIS NEMA REŠENJE ZA MILUTINOVA: Olimpijakos na krilima Srbina razbio nejaki Peristeri!

Objavljeno: 29.09.23 u 18:55

Izvanredna partija našeg centra

Srpski centar Nikola Milutinov briljirao je na terenu u ubedljivoj pobedi Olimpijakosa protiv Peristerija rezultatom 84:64, čime je crveno-beli tim obezbedio plasman u finale Superkupa Grčke.

Milutinov je dominirao mečom, koji je na terenu proveo 24 minuta tokom kojih je postigao impresivnih 16 poena i uhvatio deset skokova.

Od samog početka meča bilo je jasno da će Olimpijakos izaći kao pobednik, a prednost koju su stekli tokom meča samo se povećavala. Njihova odlična igra, koju je predvodio Milutinov, nije ostavila mesta iznenađenjima i zasluženo su obezbedili plasman u finale.

Očekuje se da će Olimpijakos u finalu igrati protiv Panatinaikosa, ukoliko ovaj pobedi u drugom polufinalnom meču protiv PAOK-a. Ukoliko se ta situacija ostvari, navijače očekuje zanimljiv okršaj srpskog centra Nikole Milutinova i bivšeg košarkaša Partizana Matijaša Lesora.

S obzirom na sjajnu formu Milutinova, finalni meč grčkog Superkupa obećava uzbuđenje i vrhunsku košarku. Pratite nas za dalji razvoj događaja dok se pripremamo za uzbudljivo finale ovog takmičenja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter