0
Fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019-FK Partizan promocija novog trenera Savo Milosevic and president Milorad Vucelic (R) Beograd, 28.03.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

SAVO MILOŠEVIĆ ODLUČIO DA SRBIJI ‘UKRADE’ JOŠ JEDNOG BISERA: Bosna i Hercegovina mogla bi da ima više nego moćan sastav!

Objavljeno: 29.09.23 u 23:59

Mnogima bi se zamerio, ali posao je posao!

Nakon preuzimanja dužnosti selektora Bosne i Hercegovine, Savo Milošević brzo je uzeo stvari u svoje ruke, stvarajući tim koji će pleniti srcima navijača. Dok je tražio talente širom regiona, posebno iz Hrvatske i Srbije, saznali smo da je Milošević ozbiljno razmišljao o dovođenju Svetozara Markovića, kapitena Partizana, u nacionalni tim.

Miloševićeva ambiciozna strategija uključuje i povratak Vladana Kovačevića u reprezentaciju Bosne i Hercegovine, uprkos tome što je ovaj rođeni Banjalučanin ranije odlučio igrati za Srbiju, pod vođstvom selektora Dragana Stojkovića. Naime, Kovačević je bio pozvan u redove „Orlova“, ali još uvijek nije debitovao zbog administrativnih problema i birokratske papirologije. O celokupnoj situaciji Savo je rekao:

‘Da li ću da pričam sa Vladanom Kovačevićem? Razgovaraću sa mnogim igračima’ – reči su srpskog stručnjaka.

Miloševićeva vizija je jasna – želi stvoriti snažan tim koji će predstavljati Bosnu i Hercegovinu na najvišem nivou.

16
8

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter