0
AdmiralBet ABA Liga

Dragan Milosavljevic during the 2022/2023 Aba League match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Mega at Aleksandar Nikolic Hall on December 17, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NEKADAŠNJI KAPITEN PARTIZANA PRED DUEL SA ZVEZDOM: ‘O njima ne treba trošiti reči!’

Objavljeno: 29.09.23 u 21:05

Svesni su snage rivala.

Košarkaši Igokee su spremni da se suoče sa izazovom u prvom kolu ABA lige protiv jakog protivnika, Crvene zvezde. Uoči tog susreta svoja očekivanja izneo je nekadašnji kapiten Partizana, a sada član Igokee – Dragan Milosavljević:

‘O ekipi Zvezde ne treba trošiti reči, uz Partizan jedan od favorita za osvajanje ABA lige. To su dve evroligaške ekipe koje imaju velike rostere, sjajne igrače, sjajne trenere, sigurno će biti teško. Igramo na domaćem terenu, bez nekog velikog pritiska. Daćemo sve od sebe, da vidimo gde smo u ovom trenutku. U pripremnom periodu smo imali sa povredama, nismo toliko zajedno kao ekipa. Na nama je da se opustimo uživamo, biće sigurno lepa utakmica, uvek je lepo igrati protiv najboljih ekipa. Tražićemo sigurno naše šanse kroz odbranu, skok, borbenost i to je to.’ – rekao je popularni Gagi i potom dodao:

‘Kad imaš ispred sebe 12 takvih igrača sasvim je svejedno koga čuvaš i ko koga čuva. Šalim se, stvarno imaju dobru ekipu, imaju na svakoj poziciji nekoliko vrhunskih igrača. S druge strane napravili smo i mi sjajan posao tokom leta, imamo dobre igrače imamo širinu. Imamo nekoliko igrača koji mogu da odgovore zadacima. Jedva čekamo početak sezone, drago mi je da smo svi na okupu. Cilj je da iz treninga u treningu, iz utakmice u utakmicu rastemo napredujemo kao ekipa.’ – zaključio je nekadašnji reprezentativac.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter