0
Fudbal

FOTO: Twitter/Alhilal_FC

NEJMAR ‘PROSUO’ MALO MAGIJE, MITROVIĆ URADIO ONO ŠTO NAJBOLJE ZNA: Srpski centarfor nastavlja da ‘cepa’ mreže u Saudijskoj Arabiji! (VIDEO)

Objavljeno: 29.09.23 u 22:22

Jednom majstor, uvek majstor!

Još jedna fantastična je pred Aleksandrom Mitrovićem, koji postaje heroj u Saudijskoj Arabiji. On je doneo neopisivu radost navijačima Al Hilal jer je ponovno zablistao u svojom stilu!

Sa sjajnom asistencijom od strane brazilske zvezde Nejmara, Mitrović je zatresao mrežu protivnika i doveo svoj tim do vodstva od 2:0.

Ovaj gol bio je njegov šesti put da se Mitrović upisao u strelce ove sezone, iako je tek početak, čini se da je srpski napadač već u odličnoj formi. Njegova kombinacija snage, preciznosti i fudbalskog instinkta čini ga neuhvatljivim za sve odbrane u Saudijskoj Arabiji.

Nejmarov pas iz snova pronašao je Mitrovića na pravom mestu u pravo vreme, iako je iz prve loše šutirao, srpski napadač uspeo je da se ispravi i postigne pogodak.

14
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter