1
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

LAZETIĆU SE NE SVIĐA ODLAGANJE UTAKMICA: ‘Sve je to viša sila na koju nismo mogli da utičemo!’

Objavljeno: 29.09.23 u 14:30

‘Nije nam trebala ova pauza.’

Trener tima iz Bačke Topole, Žarko Lazetić izrazio je veliki nezadovoljstvo povodom odlaganje utakmica, ali je istakao da je to viša sila i da im jedino preostaje da se prilagođavaju.

– Sada ćemo imati tri utakmice u nedelju dana, pa opet predah pre nego što nastupe dva meseca haosa sa stalnim utakmicama na svaka tri dana. Nije nam trebala ova pauza, ali sve je to viša sila i stvar na koju nismo mogli da utičemo, tako da nam preostaje da pokušamo da se prilagođavamo – naveo je.

Fudbaleri TSC-a će u okviru desetog kola Mozzart Bet Superlige Srbije gostovati ekipi Lučanske Mladosti sutra od 19 časova, a Lazetić je istakao da su spremni.

 -Iako mi se ne sviđa sve ovo oko odlaganja utakmica, mislim da smo spremni. Imamo odlične treninge i momci na njima rade izvanredno što meni uliva optimizam i nadu da možemo da odigramo na najvišem nivou i dođemo do povoljnog rezultata – rekao je on.

Potom se osvrnuo na protivnika.

– Protiv Voždovca su bili izjednačeni, Vojvodinu su mogli da pobede, čak su i protiv Zvezde uspeli da izjednače i da većinu vremena budu egal sa njima, što mnogo govori u kakvoj su formi. Na domaćem terenu uvek igraju izuzetno dobro, nezgodan su domaćin, ali mi znamo njihov stil igre i da je pred nama veliki izazov, ali od onih koji će i nama dati neke odgovore – poručio je strateg tima sa severa Srbije.

Dodao je da moraju da porade na defanzivi.

– Mi smo u poslednje dve utakmice imali po tri primljena gola, tako da pre svega moramo dobro defanzivno da se organizujemo i da kontrolišemo njihove ofanzivne tranzicije sa tri igrača napred – jasan je.

Poručio je da će biti odlična utakmica.

– Ne smemo da im dozvolimo da iskoriste naše propuste. Treba da budemo organizovani, kompaktni i dobri u igri iza lopte i u defanzivnoj tranziciji. Sada im uspeva da pobeđuju i postižu dobre rezultate i za razliku od prošle godine sada su puni samopouzdanja, tako da će utakmica sigurno biti odlična – zaključio je Lazetić.

0
1

1 Komentara

  1. Klempavi šišmiš ponovo njače..
    Čisto da se ne zaboravi da su Lazetići sa tog istog Kosova a dotičnom smeta što baš sad imamo taj dan žalosti kad njemu ne odgovara da se odlažu utakmice..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter