0
Fudbal

FOTO: Inter

KAKAV OTAC, TAKAV SIN: Interu se osladilo sa Dejanom, pa bi isto da ponove sa Aleksandrom Stankovićem!

Objavljeno: 29.09.23 u 22:54

Zanimljiva vest stiže iz Italije, gde je mladi srpski talenat, Aleksandar Stanković, stavio potpis na produžetak ugovora sa italijanskim – Interom!

Ovaj ugovor označava još jedan ključni korak u karijeri omladinskog reprezentativca Srbije, čija sudbina se sada čvrsto prepliće sa sudbinom ovog velikog i nadaleko poznatog kluba. Stanković, naslednik čuvene fudbalske loze, rođen je u Milanu kao sin nekadašnjeg Interovog junaka, Dejana Stankovića. Ta veza s klubom i gradom dobija novi epilog kroz ovu produženu saradnju.

Detalji trajanja novog ugovora ostaju obavijeni velom tajne, no jedno je sigurno: Stanković i njegov klupski drug, talentovani Đakomo Stabile, sada imaju čvrsto utemeljenju budućnost u crno-plavim redovima. Pored toga, oči svih zaljubljenika u fudbal uprte su u ovog mladog majstora sa loptom, jer se s nestrpljenjem iščekuje trenutak kada će dobiti priliku da zaigra za prvi tim Intera.

Kao naslednik jedne od najuglednijih fudbalskih porodica, Aleksandar Stanković pokazuje svetu da je spremno da nastavi čuvenu tradiciju, čineći svoju porodicu, klub i naciju ponosnim.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter