0
Košarka

FOTO: Screenshot

KAD SE SUSRETNU MMA I KOŠARKA: Džamal Marej ‘udario’ na jednog od najboljih boraca na svetu, pa se nije baš najbolje proveo! (VIDEO)

Objavljeno: 29.09.23 u 21:24

Naišao je na jednog od najboljih boraca na svetu, pa je ovakav razvoj situacije bio potpuno očekivan.

Nakon briljantno odrađenog NBA plej-ofa, Denver Nagetsi su dokazali da su ne samo majstori na terenu, već i van njega. To su demonstrirali ne samo na slavljeničkoj paradi pred vatrenom publikom u Denveru, već i u nizu drugih trenutaka koji su usledili nakon povratka sa parade, tokom ovog leta.

Pripreme za nadolazeću sezonu su u punom zamahu, a nedavno je procurio video materijal koji je izazvao mnogo kometara u sportskoj javnosti. Naime, jedna od najboljih NBA košarkaša Džamal Marej odlučio se za hrabar izazov i stupio je u oktagon sa pravim majstorom borilačkih veština, UFC borcem Aleksom Volkanovskim.

Video traje kratko, ali je i to bilo dovoljno da Volkanovski pokaže svoje sposobnosti. NBA igrač je demonstrirao impresivnu izdržljivost i borbeni duh, istrajavši u parternom obračunu pun minut. Međutim, na kraju je kvalitet došao do izražaja, jer je završio u stegi iskusnog borca.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter