0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

EVO ŠTA NAS OČEKUJE U NOVOJ SEZONI ABA LIGE: Idealna petorka će se tražiti tokom čitave sezone!

Objavljeno: 29.09.23 u 13:30

Sve je spremno za novo izdanje AdmiralBet ABA lige, koja se vraća ovog petka od 18 časova, kada će Split dočekati SC Derbi. Što se srpskih ekipa tiče, prvi će na teren izaći košarkaši Mege, koje će ugostiti Cedevita Olimpija u subotu od 18 časova, a samo 2 sata kasnije vicešampion regiona, Crvena zvezda, gostuje Igokei.

U nedelju su na programu dve utakmice u kojima se najpre sastaju Borac i Cibona sa početkom od 18 časova, dok se od 20 časova sastaju FMP i Krka. Za kraj, u ponedeljak od 19 časova gledamo duel između branioca titule, ekipe Partizana, i Mornara u derbiju 1. kola AdmiralBet ABA lige, a kako bi ljubitelji košarke što više uživali u uzbudljivoj sezoni koja je pred nama, AdmiralBet je kao generalni sponzor takmičenja spremio 20% freebet bonusa, koji se dodeljuje na svaki tiket na kojem su odigrani poeni/skokovi/asistencije za 5 ili više abaligaških igrača.

Ova promocija, kao i mnoge druge, je dostupna svim igračima koji imaju otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara jesenjeg Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Pogledajte kompletnu ponudu za abaligaške igrače, izaberite svoju petorku i pokupite freebet bonus na svaki uplaćeni tiket, već danas!

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter