1
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

DELIJE IZDALE SAOPŠTENJE PRED DUEL SA RADNIČKIM: ‘Pozivamo vas sve na stadion da se oprostimo Stefana i ostalih žrtava!’

Objavljeno: 29.09.23 u 15:50

‘Da pomognemo našoj ekipi da ostvari pobedu i dobije vetar u leđa pred Jang Bojs.’

Najvatrenije pristalice Crvene zvezde izdale su saopštenje pred utakmicu desetog kola Mozzart Bet Superlige Srbije protiv Radničkog. Delije’ pozivaju u što većem broju i ističu da neće biti navijanja prvih 31. minut kako bi se na taj način odala pošto stradalima na Kosovu i Metohiji.

Želimo da obavestimo sve Zvezdaše da na utakmici protiv Radničkog iz Niša neće biti navijanja prvih 31. minut. To će biti jedan od načina na koji ćemo odati počast našem Stefanu Nedeljkoviću, koji je junački dao život za svoju rodnu grudu. Pozivamo sve navijače da sutra dođu na utakmicu, da se oprostimo i na stadionu od Stefana i ostalih srspkih junaka poginulih na Kosmetu – istakli su.

FOTO: Privatna arhiva

Da pomognemo našoj ekipi da ostvari pobedu i dobije verar u leđa u sa naše tribine pred Ligu šampiona i važnu utakmicu protiv Švajcarske. SVI NA SEVER! – poručile su Delije.

1
1

1 Komentara

  1. Jel će i vodja koji ga je poslao u smrt da dodje da se oprosti ?!!
    neće od vas ni dugme ostati kad ove izdjanička vlast padne.
    Vi ćete zajedno sa SNS na smetlište istorije kao deo ove zločinačke vlasti !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter