0
Fudbal

Fudbal soccer Fudbalska utakmica super lige Srbije Backa-Crvena Zvezda Abraham Frimpong(L) Ricmond Boakye(CL) La Talec Damine(CR) Micel Donald(R) Backa Palanka 25.02.2017 foto:Nenad Mihajlovi/Starsportphoto

BIVŠI KAPITEN ZVEZDE NA NOVOM ZADATKU: Miljenik Delija postaje trener PSV-a!

Objavljeno: 29.09.23 u 16:11

Videćemo kako će se pokazati na novom poslu


Bivši kapiten Crvene zvezde, Mičel Donald, započeo je svoju trenersku karijeru u holandskom PSV-u. Donald, koji je bio prvi strani kapiten u istoriji Crvene zvezde, završio je fudbalsku karijeru zimus i brzo pronašao novi posao u svetu fudbala.

PSV mu je ponudio poziciju trenera mlađih kategorija, što je on sa oduševljenjem prihvatio. Ova vest je potvrđena i na društvenim mrežama, gde se Donald pohvalio novim izazovom.

Navijači Crvene zvezde pamte Donalda po njegovim sjajnim izdanjima u crveno-belom dresu. Tokom svoje karijere u Zvezdi, odigrao je 107 mečeva i postigao 15 golova, ostavljajući neizbrisiv trag u istoriji kluba. Sada će se posvetiti razvoju mladih talenata u PSV-u, nastavljajući svoj fudbalski put kao trener.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mitchell Donald (@mitchelldonaldofficial)

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter