2
Domaći fudbal

from left Arandjel Stojkovic, Mihajlo Ilic, goalkeeper Aleksandar Jovanovic, Nikola Antic, Franck Kanoute and Kristijan Belic during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between IMT and Partizan at stadium FK Vozdovac (JNA) on September 03, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ŠTOPER PARTIZANA ODUŠEVLJEN: ‘Možda i najdraži korak u mojoj karijeri!’

Objavljeno: 28.09.23 u 12:50

Dobar glas, daleko se čuje.

Selektor reprezentacije Srbije – Dragan Stojkovic pozvao je Mihajla Ilića na naredno reprezentativno okupljanje. Mladi štoper ovaj poziv zaradio je svojim sjajnim partijama u dresu Partizana.

Verujem da je poziv u A reprezentaciju Srbije i čast koju mi je učinio selektor Stojković, uz prekomandu i debi za prvi tim Partizana, možda i najdraži i najvažniji korak u mojoj dosadašnjoj karijeri. Osećaj je neopisiv, ogromna doza sreće, ponosa, ne samo moja lično, već i porodice, prijatelja, drugara. Siguran sam da je u karijeri jednog sportiste, fudbalera izuzetno značajno da igra za klub koji voli, kao što je to u mom slučaju, kao i reprezentaciju svoje zemlje. Deo sam mlade selekcije Srbije, ali činjenica da sam se našao na spisku A tima je velika čast i nivo više.’ – rekao je Ilić.

11
0

2 Komentara

  1. Decko je izuzetan talent,odlican igrac sa fantasticnim pozadinskim prodorima kroz sredinu i veoma preciznim pasom. Jeste neiskusan za najvecu scenu ali za par godina ce sigurno izrasti u svetskog asa,uopste ne preterujem. Partizan da ga zadrzi barem jos jednu i po godinu i da kesira najmanje 10 do 12 M evra,plus procenti i bonusi!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter