11
Domaći fudbal

Fudbal Super liga season 2013-2014 Crvena Zvezda v Javor Referee sudija Dejan Santrac Beograd, 02.22.2014 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

ŠTA KAŽETE NA OVO? Santrač za članove svog tima imenovao nekoliko ljudi vrlo upitne prošlosti!

Objavljeno: 28.09.23 u 13:48

Sastavljen je novi tim sudijske komisije.

Uz Dejana Santrača na čelu Sudijske komisije, svaki region dobio je svog predstavnika, što je iznenadilo domaću javnost.

Interese regiona Vojvodine će zastupati Aleksandar Vasić, dobro poznato ime koje se vratilo u domaći fudbal.

Međutim, najveće ime u novom sastavu Sudijske komisije je Boško Jovanetić. Ovaj bivši sudija s FIFA znakom i raniji saradnik Milana Karadžića kao analizator na domaćim terenima, sada će obavljati ključnu ulogu u komisiji. Važno je napomenuti da je Nenad Đokić, iako ranije pozvan, odbio nastavak rada u novom sastavu.

Beogradski region će zastupati Milan Jeremić, čije je prisustvo na terenu bilo ograničeno u vreme Miroslava Radomana.

Najveće iznenađenje vezano je za imenovanje dr. Vladimira Nedeljkovića.

8
66

11 Komentara

  1. Čija li si, čija li, kad gurbetana jesi! komisijiooo prokletih i prodatih duša. Oročena MALO kraće nego što misli da će potrajati. Mrš ciganijooo!

    0
    0
    Odgovori
  2. Dr Vladimir Nedeljkovic je iz Jagodine,.veliki grobar. Nacelnik Urgentne medicine u Jagodini. On je sudio u vreme Toleta Karadzica unistitelja srpskog fudbala. Inace je sns kadar.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter