0
Domaći fudbal

Dejan Filipovic FSS Fudbalski Savez Srbije, Sudijska komisija, sudjenje, sudija 1.8.2023.Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SMENA: Dejan Filipović je prošlost, novo ime na čelu sudijske organizacije!

Objavljeno: 28.09.23 u 13:25

Videćemo kako će ovo uticati na situaciju u srpskom fudbalu.

U dramatičnom preokretu na fudbalskoj sceni Srbije, Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije doneo je odluku o smeni predsednika Sudijske komisije, Dejana Filipovića. Na mestu vođe sudijske organizacije stupa Dejan Santrač, preuzimajući ključnu ulogu u upravljanju radom sudija.

Dejan Filipović je stupio na funkciju predsednika Sudijske komisije u junu 2021. godine, ali tokom ove sezone suočavao se sa intenzivnim pritiscima i kritikama, naročito od strane rivala iz večitih derbija.

Napadi na Filipovića počeli su od strane Partizana, gde su se čule oštre reči, posebno od strane sportskog direktora crno-belih, Ivica Kralj. Njegova uloga dovedena je u pitanje i doživeo je konstantne izazove.

Nedavno, s Marakane su stizali oštri verbalni napadi upućeni Filipoviću. Crveno-beli su izrazili nezadovoljstvo nakon meča protiv Čukaričkog, a zvanično su zatražili njegovu smenu. Kulminacija nesuglasica dogodila se nakon što je Srđan Jovanović delegiran za jedan od mečeva, što je crveno-bele dovelo do zaključka da se radi o namernom kontriranju Filipovića.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter