0
Fudbal

Fudbal Super League Season 2020-2021 Vojvodina v Partizan head coach Savo Milosevic Novi Sad, 30.08.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

SAVO MILOŠEVIĆ ŽELI PARTIZANOVOG FUDBALERA U BIH: Postoji mogućnost da nakon Srbije zaigra u komšiluku!

Objavljeno: 28.09.23 u 09:23

Deluje kao realna opcija.

Bivši fudbaler i nekadašnji trener Partizana Savo Milošević, uskoro će biti predstavljen kao novi selektor Bosne i Hercegovine. Milošević će tako prvi put zauzeti selektorsku poziciju, ali na terenu koji mu je veoma dobro poznat, obzirom na to da je već imao ulogu u sastavljanju spiska igrača za kvalifikacione mečeve u oktobru.

Iako se ne očekuju iznenađenja na tom spisku, Savo Milošević planira ogromne promene za budućnost, uključujući i pokušaj da dovede i jednog fudbalera iz Partizana.

Prema informacijama portala „Sportske.ba“, reprezentacija Bosne i Hercegovine je zainteresovana za štopera Partizana, Svetozara Markovića, koji trenutno obavlja ulogu kapitena crno-belih. Interesantno je napomenuti da je i Marković, kao i Milošević, rođen u Bijeljini.

U narednom periodu, ukoliko proceni da je konkurencija u nacionalnom timu Srbije prejaka, Marković bi mogao da razmotri mogućnost igranja za Bosnu i Hercegovinu.

Njegova fudbalska prošlost u mlađim selekcijama Srbije je ogromna, sa ukupno 18 nastupa za reprezentaciju do 21 godine, kao i 25 mečeva u drugim mlađim kategorijama. Tokom cele 2021. godine, Svetozar Marković je bio kapiten mlade reprezentacije Srbije.

2
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter