0
Tenis

FOTO: STARSPORT

ŠARAPOVA SE PRISETILA JEDNE ANEGDOTE SA NOVAKOM: ‘Sve je to bilo jako zabavno!’

Objavljeno: 28.09.23 u 17:55

‘Oh, bože… Imam tu ludu priču sa Novakom’.

Nekadašnja najbolja teniserka na svetu, atraktivna Ruskinja, Marija Šarapova gostovala je u podkastu ‘Rene Stabs’ gde se prisetila jednog događaja sa Novakom Đokovićem od pre 15 godina. Poznato je da su njih dvoje bili bliski, a prvi reket sveta je uvek kada je imao priliku pravio imitacije Šarapove. 

-Oh, bože… Imam tu ludu priču sa Novakom – započela je.

Potom se prisećala događaja.

-Sećam se da smo u to vreme osvojili naše prve Grend slem titule, on se tada još probijao, pokušavao da se domogne vrha, ali njegovo telo nije moglo da prati njegovu igru u to vreme – dodala je ona.

Zatim je govorila o opkladi koju su imali Nole i ona.

-Igrali smo neki egzibicioni meč u Indijan Velsu, ne sećam se tačno kako je glasila opklada, ali je on rekao: ‘Ako pobedim, idemo na večeru’. Ja sam bila u fazonu: ‘U redu, nema problema, svakako će se dogoditi’. Na kraju je on pobedio i rekao: ‘Tako je! Izlazimo na večeru’ i sve je to bilo jako zabavno. U jednom trenutku me je čak pitao da li možemo da se slikamo – navela je Šarapova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter