0
Fudbal

FOTO: Twitter/ACF Fiorentina

PODELA BODOVA NA ‘BENITE STRIPEU’: Frozinone ponovo koban po Fiorentinu!

Objavljeno: 28.09.23 u 20:50

‘Viola’ mogla do trijumfa.

U okviru šestog kola italijanske Serije A na stadionu ‘Benite Stripe’ odmerili su snage fudbaleri Frozinonea Fiorentine. Susret je završen nerešenim rezultatom 1:1 i ponovo su ‘žuti’ bili kobni za izabranike Vićenca Italijana pošto ‘viola’ već osam godina ne zna za pobedu protiv ovog tima u gostima.

Fiorentina je prva došla do prednosti kada je u 19. minutu pogodio Niko Gonzalez, posle apsolutne dominacije gostiju. Nastavili su ljubičasti sa konstantim napadima, ali su se fudbaleri Frozinonea odlično branili i čekali svoju priliku iz drugog plana. Na kraju se strpljenje isplatilo i u 70. minutu Matijas Sule poravnjava rezultat i ispostaviće se konačan rezultat.

Tim Vićenca Italijana naredni susret igra protiv Kaljarija na ‘Artemio Frankiju, a trenunto zauzimaju sedmo mesto sa 11 bodova. Sa druge strane ekipa Frozinonea u sledećem kolu gostuje na ‘Olimpiku’ ekipi Rome, dok se na tabeli nalazi jedno mesto ispod ‘viole’  sa devet bodova.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter