1
Košarka

FOTO: Starsport

OSTOJA OTKRIO KOLIKI SU BILI PRIHODI I RASHODI PARTIZANA: ‘Usvojen je Finansijski izveštaj!’

Objavljeno: 28.09.23 u 18:18

‘Naš budžet nije mali, ovo je najveći u istoriji.’

Danas je održana skupština košarkaškog kluba Partizan, a prvi čovek ‘crno-belih’, Ostoja Mijailović govorio na konferenciji za medije o finansijskom stanju. Takođe dogodile su se neke kadrovske promene o kojima je on takođe pričao.

Danas je održana Skupština kluba, gde je usvojen finansijski izveštaj, gde smo usaglasili naš Statut sa Zakonom o sportu, imali smo i kadrovskih promena. U UO je došao Đorđe Lukić, predsednik Adrijatik Banke, Srđan Milovanović, vlasnik Antena grup, vlasnik Prva i B92, Dejan Čakajac, vlasnik Mozzarta, je postao potpredsednik kluba – započeo je.

Dodao je da su se desile proeme i u mendadžmentu.

Imali smo u menadžmentu promene, iskoristio bih se Dejanu Kijanoviću da se zahvalim na šest godina rada i da čestitam Duletu Karavesoviću, koji je postavljen za direktora kluba – nastavio je on.

Potom je istakao da je usvojen i Finansijski izveštaj i otkrio koliki su bili prihodi i rashodi.

Usvojen je i Finansijski izveštaj. Raskodi su nam bili 14.500.000 evra, a 14.000.000 su nam bili prihodi. Imali smo 500.000 manjka – istakao je Ostoja.

Poručio je da je ovo najveći budžet u istoriji Partizana.

– Obe kompanije biće sponzori KK Partizan, naša sponzorstva su od 75.000 do milion i po evra. UO Partizan je 6-7 miliona ove sezone. Naš budžet nije mali, ovo je najveći budžet u istoriju, koji je ova uprava obezbedila – zaključio je Mijailović.

 

 

8
0

1 Komentara

  1. Sta bi covek napravio od FKP da ga uzme u svoje ruke, jedinstvenu masinu sa Balkana koja bi sigurno igrala Ligu Sampiona svake godine.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter