1
AdmiralBet ABA Liga

Zach LeDay (L) and Alen Smailagic during the Aba League Season 2022-2023 Play Off Final Game 5 between Partizan and Crvena Zvezda at Stark Arena on June 22, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

LEDEJ OTKRIO ZBOG ČEGA JE OSTAO U PARTIZANU: Željko mu je rekao jednu stvar, uticaj imao i Panterov ostanak!

Objavljeno: 28.09.23 u 11:21

“Shvatili smo da je ovako najbolje za sve.”

U sredu je Partizan Mozzartbet održao Evroligin dan za medije, na kome su košarkaši proveli nekoliko sati. U razgovorima sa srpskim novinarima, našao se i Zek Ledej, koji je istakao da mu je drago što je ponovo u Partizanu i da vidi kako klub konstantno raste.

Drago mi je što sam ponovo ovde, što sam ostao još jednu sezonu, što sam zdrav i spreman da sve počne – rekao je Ledej za Mozzart Sport i dodao:

Klub radi veliki posao, konstantno raste, organizacija je sve bolja i stalno napreduje. Kada sam došao, ovo nije bio klub koji funkcioniše po evroligaškim principima, ali je vremenom ponovo dostigao taj nivo što je dobra stvar. Potrebno je da stalno napredujemo u svim aspektima kako bismo postali jedan od najvećih takmaca u Evropi, da se takmičimo uvek samo sa najboljima.

FOTO: STARSPORT

Otkrio je Ledej kako je došlo do toga da ostane i treću godinu u nizu u Partizanu. Na to je naravno imao uticaj i odluka Kevina Pantera da i u budućnosti predvodi crno-bele.

Željko mi je rekao da želi da odvede Partizan na Fajnal for, da klub ima najviše ambicije. Otkako sam došao ovde, niko mi nikada to nije rekao eksplicitno sve dosad. Kada mi je rečeno u kom smeru klub želi da ide, seli smo za sto, ispeglali neke stvari i našli zajednički jezik. Shvatili smo da je najbolje za sve strane da ostanemo zajedno i da gradimo dalje nešto što je u procesu izgradne već dve godine – istakao je Ledej i zaključio:

Definitivno je imalo uticaj. Ali, pre svega sam o svemu razgovarao sa svojom porodicom, gledali smo koje su dobre i eventualno loše strane odluke u celoj situaciji. Pokušavali smo da odlučimo zajedno šta je najbolje za mene, ali i nas kao porodicu. Na kraju sam samostalno doneo odluku, posle razgovora sa bližnjima, izvagao sam sve stvari i shvatio da je najbolja stvar za mene da se vratim i radimo dalje posao koji smo započeli.

14
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter