0
Lifestyle

FOTO: Grad Zrenjanin

KOLAROV POŠAO STOPAMA STANKOVIĆA: Bivši kapiten ‘Orlova’ u novom izazovu!

Objavljeno: 28.09.23 u 16:30

Menja profesiju.

Nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije, Aleksandar Kolarov okušaće se kao preduzimač i fudbalsku profesiju zameniće građevinskom. Naime, nekadašnji fudbaler Mančester sitija gradiće tržni centar u Zrenjaninu, pa će tako krenuti stopama svog kolege iz nacionalnog tima, Dejana Stankovića i košarkaša Zvezde, Miloša Teodosića.

Gradonaćelnik Zrenjanina, Simo Salapura je povodom toga rekao da su nedavno počeli pripremni radovi na parceli gde će se nalazi ovo zdanje.

-Nedavno su počeli pripremni radovi na parceli u Topličinoj ulici, gde će se nalaziti tržni centar “Riteil park Topličina”. Poslovni prostor u naselju Šumica gradi firma čiiji je suvlasnik nekadašnji srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov – naveo je.

Dodao je da je za njih veoma važan dolazak novih investitora.

– Juče sam u svom kabinetu priredio prijem za Aleksandra Kolarova i njegove saradnike. Dobio sam uverenje da će se lokali useliti početkom 2024. godine. Za nas je veoma važan dolazak novog investitora, ulaganje u Zrenjanin, a pre svega otvaranje novih radnih mesta. Izgradnjom ovog centra biće otvoreno oko 40 novih radnih mesta. Ukupna površina objekta biće oko 3.000 kvadratnih metara – istakao je Salapura.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Simo Salapura (@gradonacelnik_zrenjanina)


Podsetimo, Kolarov je ranije ove godine na kratko bio sportski direktor italijanske Pize, ali se ubrzo rastao sa tim klubom, pa se sada odličio na novi korak, ali ovog puta ne u fudbalu.

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter