1
Košarka

Dusko Vujosevic Partizan - Crvena Zvezda ABA Liga Beograd, Srbija 1.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ŠOK: Duško Vujošević doživeo saobraćajnu nezgodu!

Objavljeno: 27.09.23 u 13:15

Trenutak nepažnje.

Legendarni trener Partizana, Duško Vujošević doživeo je jutros saobraćajnu nezgodu, ali na svu sreću niko nije povređen, već je samo načinjena materijalna šteta. On je za MaxBet Sport otkrio kako je došlo do toga i kako se sada oseća.

– Sve se desilo u Njegoševoj ulici na Vračaru. Pri izlasku iz garaže stao sam da nešto dodam portiru, a to se nalazilo ispred suvozačevog sedišta. Kada sam se sagnuo, skliznula je noga sa kočnice na gas i udario sam u parkirano vozilo prekoputa i u klupu kafića. Osim materijalne štete, nije bilo povređenih. Kao komunistu me je i Bog pogledao – istakao je on.

Naveo je da je policija odmah stigla na lice mesta.

– Odmah sam zvao policiju. Prilikom kontrole je utvrđeno da je istekla vozačka dozvola čega nisam bio svestan. Policajac koji je bio na uviđaju bio je vrlo kulturan, ali su iz policije procurile informacije o ovom događaju u medije – poručio je Vujošević.

7
3

1 Komentara

  1. Nije bio svestan da mu je istekla vozačka dozvola, i slabo razlikuje papučice gasa i kočnice, ali itekako je znao da je Svetislav Pešić težak čovek sa saradnju, i da igrači izbegavaju da mu se odazovu, jer je, može biti, mator i izlapeo.

    7
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter