0
Evropske lige

FOTO: Starsport

SAMARDŽIĆ BRILJIRAO, UDINEZE IZGUBIO: Napoli preslišao crno-bele na Maradoni! (VIDEO)

Objavljeno: 27.09.23 u 23:55

Odlična partija srpskog fudbalera

U jednom od najvećih iznenađenja šestog kola italijanske Serije A, ekipa Inter Milana pretrpela je poraz od Sasuola rezultatom 2:1 na svom stadionu „Đuzepe Meaci“. Ovaj poraz označava kraj dosadašnjeg maksimalnog vođstva Intera u ligi.

Inter je poveo golom Denzela Damfriza u nadoknadi prvog poluvremena. Međutim, gosti iz Sasuola su se vratili u drugom poluvremenu i ostvarili preokret.

Nedima Bajrami je izjednačio rezultat u 54. minutu nakon što je golman Intera, Jan Zomer, napravio kardinalnu grešku i poklonio gol Sasuolu.

Devet minuta kasnije, Domeniko Berardi je postigao fantastičan gol i doneo vođstvo Sasuolu. Ovaj pogodak je označio preokret i konačnu pobedu gostiju.

Ovo je drugi uzastopni veliki skalp za Sasuolo, koji je pre samo četiri dana pobedio Juventus sa 4:2.

U drugom meču, Napoli je dočekao Udineze na stadionu „Dijego Armando Maradona“ i ostvario ubedljivu pobedu rezultatom 4:1. Pjotr Zjelinski je otvorio golijadu za Napoli u 19. minutu, a Viktor Osimen je postigao drugi gol u 39. minutu.

Hviča Kvarachelija je postigao treći gol za Napoli u 74. minutu, dok je Lazar Samardžić dao utešni gol za Udineze u 81. minutu, samo 20-ak minuta nakon što je ušao sa klupe.

Na kraju, Đovani Simeone je postavio konačan rezultat utakmice u korist Napolija.

U trećem meču, Lacio je dočekao Torino i pobedio rezultatom 2:0. Golove za Lacio postigli su Vesino u 56. i Zakanji u 75. minutu.

Vanja Milinković-Savić je branio za Torino tokom celog meča, dok su Ivan Ilić i Nemanja Radonjić ušli u igru za Torino u 60. minutu.

Ovim rezultatima, Serija A ostaje veoma konkurentna i neizvesna u ovom trenutku sezone.

Standings provided by Sofascore
1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter