0
AdmiralBet ABA Liga

Aleksa Uskokovic Okupljanje Kosarkakske Reprezentacije Srbije at Aleksandar Nikolic hall on November 08, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

REPREZENTATIVAC SRBIJE U ČAČKU: Bitno pojačanje za Borac pred početak sezone!

Objavljeno: 27.09.23 u 10:52

Sigurno će im dosta značiti.

Košarkaški klub Borac Mozzart dodao je još jedno pojačanje na poziciji plejmejkera. Radi se o Aleksu Uskokoviću, reprezentativcu Srbije i doskorašnjem košarkašu mege. Uprava kluba i mladi košarkaš dogovorili su saradnju koja će trajati godinu dana, do kraja sezone 2023/2024, i obe strane su izrazile zadovoljstvo ovim sporazumom.

Uskoković je započeo svoju profesionalnu karijeru igrajući za FMP od 2017. do 2020. godine. Nakon toga, nosio je dres Crvene zvezde od 2020. do 2022. godine, a protekle sezone igrao je za Megu.

U Megi je tokom prethodne takmičarske sezone odigrao 28 utakmica u regionalnoj ligi, ostvarujući prosečno 5,7 poena i dve asistencije po meču.

Ovo je deveto pojačanje koje se pridružilo Borcu Mozzart tokom ovog leta. Pre Uskokovića, klub su pojačali Nikola Manojlović, Ronaldo Segu, Tajlan Džamon Birts, Darko Talić, Kruz Perot-Hant, Filip Rebrača, Džavon Frenklin i Đoko Šalić.

Prvi izazov za Borac Mozzart u novoj sezoni biće već u nedelju, u okviru prvog kola AdmiralBet ABA lige, kada će se sastati sa Cibonom u Dvorani kraj Morave, s početkom u 18:00 časova.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter