0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@acmilan

RADUNOVIĆ TRI PUTA KAPITULIRAO: Milan posle preokreta savladao Kaljari! (VIDEO)

Objavljeno: 27.09.23 u 22:20

Odlične utakmice u Italiji

Fudbaleri Milana su ostvarili značajnu pobedu na vrućem gostovanju protiv Kaljarija rezultatom 3:1 (2:1) u meču šestog kola italijanske Serije A.

Domaći tim je poveo u 29. minutu golom Zita Luvumba, ali je Milan brzo preokrenuo tok meča. Švajcarac Noa Okafor je izjednačio rezultat u 40. minutu, a samo pet minuta kasnije Fikajo Tomori je doneo prednost Rosonerima.

U drugom poluvremenu, Ruben Loftus-Čik je postigao treći gol za Milan u 60. minutu, stavivši tačku na ovaj susret. Ovo je bio najlepši trenutak na utakmici, a srpski reprezentativac Boris Radunović, koji brani za Kaljari, je po treći put izvadio loptu iz svoje mreže.

Milan je tako ostvario važan trijumf na gostovanju, čime su zadržali svoj konkurentni položaj u Seriji A. Naredni izazov za Rosonere će biti nastavak sezone, dok je Kaljari ostao sa četiri boda iz šest odigranih kola.

U drugim mečevima, Empoli je pobedio Salernitanu rezultatom 1:0, sa jedinim golom postignutim od strane Tomasoa Baldansija u 34. minutu. Takođe, Atalanta je ostvarila minimalnu pobedu protiv Verone rezultatom 1:0, a jedini gol na meču postigao je Teun Kupmajners u 40. minutu.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter