0
FIBA Liga šampiona

Charlles Manning FMP - Partizan, ABA Liga, 3. April 2023. Beograd, Srbija (credit: Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

NIŠTA OD FIBE LIGE ŠAMPIONA: FMP vodio +10 pa na kraju ispustio pobedu!

Objavljeno: 27.09.23 u 17:50

Hrabra borba.

U okviru kvalifikacija za FIBA Ligu šampiona košarkaši FMP-a suočili su se sa Varezeom i izgubili bukvalno dobijenu utakmicu rezultatom 73:71. U prvo deonici bilo je neizvesno od samog početka do kraja, igralo se koš za koš da bi na kraju gostima pripao ovaj deo susteta rezultatom 23:21.

Izabranici Nenada Stefanovića probudili su se u nastavku i pružali odlične partije, gde su napravili seriju od čak 12:0 i tako poveli sa 32:23. Međutim ekipa Varezea je pokazala da nije za podsenjivanje i uspeli su nakon ogromne serije FMP-a i kontrole igre da pariraju protiviku, a na poluvreme je tim iz Železnika otišao sa prednošću od 39:35.

Treću deonicu Vareze je započeo poenom, da bi vidno raspoloženi košarakši FMP-a nastavili sa sjajnom igrom i kontrolisali ceo treći deo. U poslednjoj deonici beograski klub se raspao i ispusto vođstvo od +10, a protivnik je iskoristio pad koncentracije i na kraju odneo pobedu rezultatom 73:71.

Najefikasniji u redovima FMP-a je bio Aleksa Stepanović sa 15 poena. Iskusni Bojan Subotić je brojao do 13, a Ašćerić i Voker su stali na 12. Kod Varezea se istakao Šon Mekdermot sa 17 ubačenih poena.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter