1
Košarka

Frank Kaminsky Partizan - Fuenlabrada friendly, prijateljska 13.9.2023. foto: Dusan Milenkovic / STARSPORT

I KAMINSKI BI DA PONESE SVETI DRES REPREZENTACIJE: Videćemo šta će se dešavati!

Objavljeno: 27.09.23 u 19:32

Visoki igrač Partizana otvoren o mnogim stvarima.

Danas je bio tzv. „Media day“ za šampiona regiona, KK Partizan, a jedan od glavnih igrača u narednoj sezoni trebalo bi da bude Frenk Kaminski, koji ima i korene iz naše zemlje. On je za medije govorio povodom naredne sezone, ali i eventualnog nastupa za selekciju Srbije, jer mu je majka poreklom srpkinja.

Definitivno je Srbija bila zainteresovana za mene. Međutim, pregovori nikada nisu otišli u dalju fazu. Nikada ne znamo šta bi moglo da se dogodi u budućnosti. Nisam to radio u prošlosti, ali videćemo šta će se događati“, rekao je 30-godišnji Frenk Kaminski za Sport klub.

Potom je pričao o Bogdanu.

„Bogdan je igrao sjajno. On je fantastičan košarkaš. Bolje šutira praktično od bilo koga sa kim sam imao priliku da igram u svojoj karijeri. Pametan je, sjajan saigrač. Zbog toga mi je i jasno da je Srbija dogurala daleko na Mudnobasketu sa njim. On je predvodio ekipu. Kada je video da je Partizan zainteresovan za mene, Bogdan je jedan od prvih koji mi je poslao poruku. Rekao mi je da će mi se mnogo dopasti i da treba da dođem u Partizan. Hvalio je trenera, grad, navijače i pomogao mi je da donesem odluku. Čuli smo se i otkad sam ovde. Komentarisao je moje slike na društvenim mrežama i rekao ‘Vidiš da sam bio u pravu kada sam rekao da će ti se svideti’. Bio je u pravu – zasad je sjajno. Meni i mojoj porodici se mnogo sviđa ovde“, objasnio je Kaminski.

„Svi Srbi koje poznajem u SAD prate znaju sve o srpskoj košarci. Neki čak i putuju u Srbiju da bi gledali utakmice, da bi gledali ‘večiti derbi’. Dugo sam znao za to rivalstvo i znam koliko je Srbija luda za košarkom. Dok sam odrastao igrao sam turnire koje su u Americi organizovali Srbo – svi vole i prate košarku… Sada, kada lično mogu da zaigram pred ovim ‘ludim’ navijačima, jasno mi je sve što sam viđao kada sam bio mali“, objasnio je novi centar Partizana.

9
0

1 Komentara

  1. Idemo, brate, poboljsaj malo tu odbranu, ostalo je sve skoro perfekt. Ne sumnjam da ce Zeljko uraditi sve da te prilagodi zahtevima tima,bice najbolji do sada u karijeri, to je sigurno! Bice ludo, FRENKI, SRBINE!

    2
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter