0
ATP
Miomir Kecmanović

Miomir Kecmanovic of Serbia in action against Andreja Petrovic of Norway during the 2023 Davis Cup Qualifier match between Norway and Serbia at Oslo Tennisarena, on February 03, 2023 in Oslo, Norway. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

HANFMAN NASTAVLJA DA IZBACUJE SRPSKE TENISERE: Nakon Lajovića, pao i Kecmanović!

Objavljeno: 27.09.23 u 11:21

U odličnoj je formi Nemac.

Nemački teniser Janik Hanfman nastavio je sa odličnim nastupima u kvalifikacijama za ATP turnir u Pekingu, ovog puta izbacivši još jednog srpskog tenisera. Nakon što je savladao Dušana Lajovića, Hanfman je sada trijumfovao i nad Miomirom Kecmanovićem u dva seta rezultatom 0:2 (1:6, 4:6).

Meč je završen brzo, za svega sat i 15 minuta. Nemac je pružio izuzetno kvalitetnu igru od samog početka i nije dao Srbinu gotovo nikakvu šansu.

U prvom setu, nemački teniser je napravio i dva brejka, ostvarena u četvrtom i šestom gemu. Drugi set, očekivano nakon svega, doneo je malo više izazova.

Janik je ponovno prvi stigao do brejka, Kecmanović se uspešno vratio, ali nažalost, nije imao dovoljno snage da zadrži ritam, pa je Nemac ipak zasluženo ostvario ubedljivu pobedu i plasirao se u glavni žreb turnira.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter